IDEA OFFICE BUILDING

16,50 - 19 EUR za m2/měsíc
Ukázat na mapě Mám zájem

Popis nabídky

IDEA se nachází v jedné z nejprestižnějších obchodních lokalit Prahy, na pražském Andělu. Svou novou podobou a prémiovým vybavením konkuruje okolním budovám. IDEA nabízí celkem 7 000 m² moderních kanceláří, které jsou plně klimatizovány a vybaveny moderními technologiemi.

Svým nájemcům vytváří IDEA radostné prostředí k práci. Podtržené neotřelým interiérovým designem a velkorysými prosvětlenými prostory s majestátnými sloupy. IDEA je místo pro zrození nových nápadů.

Rozprostřena do 7 velkých a prostorných pater, nabízí tato kancelářská budova zajímavé prostory k pronájmu. K dispozici je nájemcům kromě vlastních kancelářských prostor také samostatná recepce s 24-hodinovým CCTV monitoringem, relaxační zahrada ve vnitro bloku, moderní zasedací místnosti s denním světlem, otevíratelná okna, nové odpočinkové lounge i zóny pohody na terase nebo zázemí pro cyklisty se sprchou a blízkého parkoviště sdílených kol. Parkování vozidel je zde pro nájemníky také vyřešeno, včetně dobíjecích stanic pro elektromobily. IDEA je také kancelářskou budovou využívající kombinované zdroje energie díky solárním panelům na střeše budovy.

Budova IDEA je zároveň skvěle umístěna a dobře dostupná autem i veřejnou dopravou.
V docházkové vzdálenosti naleznete jak stanici metra Anděl (linka B), ale i několik tramvajových a autobusových zastávek. Mimopražští zaměstnanci našich nájemníků mohou také využít výhodného spojení s blízkým autobusovým a vlakovým nádražím Smíchov. Snadnou dostupnost automobilem zajišťuje Městský okruh, a to i na mezinárodní letiště Václava Havla, které je vzdáleno pouhých 20 minut autem.

V okolí naleznete obchodní centrum OC Smíchov s množstvím obchodů a supermarketem, kvalitní restaurace, kavárny, populární Manifesto Market, sportovní vyžití ve Form Factory Fitness, Synergy Club, BodyBody Anděl, zábavu v multikinech Cinema City a CineStar, hotely – Ibis, Orea, Wienna House, lékařské ordinace, fyzioterapii i wellness.

Volné prostory

Typ
Velikost
Podlaží
Cena za m2
K dispozici
Kancelář
1054 m2
2. podlaží
16,50 EUR
ihned
Kancelář
1109 m2
5. podlaží
16,50 EUR
ihned
Kancelář
1109 m2
6. podlaží
16,50 EUR
ihned
Kancelář
951 m2
7. podlaží
16,50 EUR
ihned
Obchodní
403 m2
1. podlaží
17 EUR
ihned
Obchodní
224 m2
1. podlaží
17 EUR
ihned

Informace o nemovitosti

Druh prostor Kancelář
K dispozici od 1. 3. 2024
Cena parkovacích stání 140 za měsíc
Cena terasy 10 za m2 a měsíc
Cena skladu 10 za m2/měsíc
Servisní poplatky 149 za m2 a měsíc
Flexibilní dispozice
Optické připojení k internetu
Ostraha 24/7
Parkování
ANO

Máte zájem o tuto nemovitost?

Kontaktujte přímo makléře, který ji má na starost.
Mgr. Anton Rožnov

Napište nám

*
*
*